top of page
mat, (3).png

Folkfesten för alla, av alla.
Tillsammans skapar vi det bästa Galejet någonsin!

Konceptet, att knyta ihop alla delar av Gamlestaden, uppkom år 2021 och det är ett koncept som fortsätter även år 2023. Vi är inte 4 separata områden i en stadsdel, vi är en stadsdel.

 

Under första helgen i september kommer Gamlestadsgalej att anordnas och kommer fyllas av olika event och aktiviteter. Galejet hade inte blivit av utan finansiering av Fastighetsägarna i Gamlestaden.

Gamlestadsgalej en del av Göteborgs kulturkalas och Göteborgs 400-års jubileum!

2.png

VAR OCH NÄR?

Gamlestaden-6166 (1).jpg

GAMLESTADENS FABRIKER

Här i fabrikerna bakom tegelväggarna har det alltid sjudit av aktivitet. Under Gamlestadsgalej 2023 kommer Gamlestadens fabriker att fyllas av kreativa aktiviteter och en myllrande Blockparty-känsla.

2017-09-02 13.24.49.jpg

CENTRALA
GAMLESTADEN

Dansa loss i vår pulserande dance-zone med fantastiska framträdanden från Hip Hop Academy och Fuego Dance School på Holländareplatsen. Utforska vår spännande loppis och fynda unika skatter samtidigt som du hejar på barnen som deltar i det fartfyllda knatteloppet!

Slakthuset.jpg

SLAKTHUSET

Slakthuset Saturdays är tillbaka, nu på Gamlestadsgalej den 2 september och det blir en lördag du inte vill missa!

 

Upplev den urbana farmers market som lockar med en fantastisk samling deltagare och erbjuder en upplevelse utöver det vanliga. Här finns något för alla smaker!

Prioritet Serneke Arena.gif

KVIBERG

Prova på spännande aktiviteter som skidskytte och ta chansen att vinna priser från Kviberg Park Hotell. För sommaraktiviteter kan du spela beachvolleyboll på Beach Center eller padel på Pata Padel.

 

Missa inte denna härliga dag i Kviberg!

bottom of page