top of page

2/9 kl. 10-14

CENTRALA GAMLESTADEN

Tema: Second hand, familj & loppis

Kids Blowing Bubbles

Upplev Gamlestadsgalej 2023 i Centrala Gamlestaden den 2 september!

 

Dansa loss i vår pulserande dance-zone med fantastiska framträdanden från Hip Hop Academy och Fuego Dance School på Holländareplatsen. Utforska vår spännande loppis och fynda unika skatter samtidigt som du hejar på barnen som deltar i det fartfyllda knatteloppet.

 

Njut av Medborgarhusets World Party, där du kommer att uppleva en magisk scen fylld med internationella artister och en ljudupplevelse utöver det vanliga. Låt dig förföras av dofter och smaker från världens alla hörn när du njuter av utsökt mat på gården.

 

Upptäck ÖGAT:s kreativa verkstäder och låt din inre konstnär blomstra. Skapa ett gigantiskt textilöga, tillverka personliga smycken eller utforska keramikens fascinerande värld. Ge dig sedan ut på en färgsprakande resa på East Square, där designernas och konstnärernas kreationer tar dig med på en estetisk resa. För barnen väntar en egen värld i Kids Zone, där de kan prova på basket, spökboll och drakflygning. Låt våra skickliga ansiktsmålare förvandla dem till levande konstverk.

 

Missa inte detta enastående evenemang i Centrala Gamlestaden den 2 september 2023, klockan 10:00-14:00. Det kommer att vara en dag fylld av spänning, underhållning och kreativitet. Vi ses på Gamlestadsgalej 2023!

AKTÖRER / AKTIVITETER

Hornsgatan 1

bottom of page