top of page

1/9 kl 16-20

GAMLESTADENS FABRIKER

Musik, mat & entreprenörskap

Food Truck Payment

Här i fabrikerna bakom tegelväggarna har det alltid sjudit av aktivitet. Under Gamlestadsgalej 2023 kommer Gamlestadens fabriker att fyllas av kreativa aktiviteter och en myllrande Blockparty-känsla.

På scenen Factory Beats by JM kommer lokala artister från Göteborg och Gamlestaden spela under kvällen, Rollin Bistros flyttar ut deras barer till den underbara bakgården och kör food court style och öppnar upp tre olika kök under hela helgen, VÄRT kommer att skapa en smakstation där besökare får provsmaka olika proteiner och prova dem i olika härliga färggranna konstellationer och YESBOX kommer ha eventet ”Jag vill typ bli bonde” Kom och berätta det du kan om odling, mat och foodtech, inspireras och prata ihop dig med andra som vill vara med i den gröna revolutionen! Detta och mycket mer händer i Gamlestadens fabriker 1 september 2023.

 

Gamlestadens Fabriker är – en mötesplats för nyfikna entreprenörer inom matkreation, musik och mode, film och digital utveckling. Mitt i skärningspunkten mellan gammalt och nytt, city och förort på platsen där Göteborg en gång föddes.

AKTÖRER

bottom of page