JAG VILL VARA MED

Klart du ska vara med! 

Du kan delta med ditt företag, din butik, din förening, din skolklass eller som dig själv. Du kan uppträda, sälja på loppisen, låta din butik poppa upp med ett bord, eller anmäla ditt barn till knatteloppet? 

 

Planeringsgruppen för Gamlestadsgalejet kommer att marknadsföra era event både

digitalt och i trycksaker,vi hjälper till att ta fram tält, teknik, möbler och annat som behövs för att ni ska kunna delta och skapa event. Till viss del kommer vi kunna hjälpa till att  finansiera vissa saker, men Gamlestadsgalejs budget är begränsad.

 

Att vara en del av Gamlestadsgalej är en möjlighet att nå ut till både Gamlestadsbor, Göteborgare och människor från hela länet, ja till och med hela landet! Det är helt gratis att medverka och du är med så länge du vill och på vilka dagar du vill.

 

Här på Gamlestadsgalejets hemsida har alla möjlighet att helt kostnadsfritt visa och annonsera sina verksamheter och specifika Galej-erbjudanden. Företag, idrottsföreningar, caféer, restauranger - alla får synas lika mycket!

 

Gamlestaden har massor med kreativa och kompetenta företag inom en rad olika områden, ta chansen att bygga upp ett professionellt eller socialt nätverk genom att medverka på Gamlestadsgalejet!

2017-09-02 12.03.36.jpg