top of page

LINE UP

IMAGINE

1 SEP GAMLESTADENS FABRIKER

SCEN: FACTORY BEATS

Imagine Västra Götaland Imagine Sweden är musiksveriges bredaste, roligaste och viktigaste mötesplats och livemusiktävling för unga musiker i åldrarna 13-21 år!

 

Oavsett nivå, genre och inriktning finns det något för alla. Allt från att för första gången få framträda inför en större publik till att satsa på en karriär som professionell musiker eller artist. Laleh, Malena Ernman, Tusse, Shellback och José Gonzàlez är bara några av alla de som startat sina karriärer i denna fantastiska musiktävling.

 

Imagine Västra Götaland erbjuder förutom tävlingen också en crashcourse i artisteri bestående av såväl workshops och gig där du får öva upp din scenvana. Vi väljer ut ett antal deltagare varje år som får lära sig allt emellan marketing, skivkontrakt och låtskriveri, samtidigt som ni får träffa massa andra unga musiker och folk från musikbranschen. Det hela avslutas med en livemusiktävling i april där ni får visa vad ni går för. Det är dessutom helt gratis att vara med!

BELLEVUE JAZZ

1 SEP GAMLESTADENS FABRIKER

SCEN: FACTORY BEATS

Information kommer inom kort..

KULTURUNGDOM

2 SEP

SCEN: -

KulturUngdom är en ideell förening som backar, synliggör och utvecklar initiativ kring eget skapande, projekt och arrangemang av och med unga mellan 13-30 år i Västra Götaland.

 

Sedan starten 1994 arbetar de med att främja kulturutövares och arrangörers rättighet till inflytande och delaktighet i kulturlivet. Vilken konstform du än sysslar med och i vilken form och storlek du än vill att den ska ta sig uttryck, så erbjuder de samarbeten, nätverk och kontakter lokalt, nationellt och internationellt. De stöttar också med marknadsföring, kulturstödet K-Pengar och teknik.

 

Deras verksamhet bygger på dina idéer och visioner, stora som små, allt är möjligt!

PEEKER POP

1-2 SEP

SCEN: FACTORY BEATS & ..

Peeker Pop är en aukustisk far -och dotter duo bestående av Amanda och Ralph Peeker.

Ralph är tidigare sångare och gitarrist i Snowstorm, bandet bakom hitlåten "Sommarnatt". Idag, 40 år senare, har han överlåtit mikrofonen till sin dotter Amanda.

Amanda Peeker har de senaste två åren släppt ett flertal originallåtar som finns ute på alla musikplattformar.

Peeker Pop kommer att finnas på scen både fredag och lördag under Gamlestadsgalej för att bjuda på ett gäng härliga covers som alla kan gunga med till.

 

Missa inte detta!

BELLEVUE JAZZ

1 SEP

SCEN: FACTORY BEATS

Information kommer inom kort..

ASHES & FIRE

1 SEP

SCEN: FACTORY BEATS

Ashes & Fire (Gbg)


En mörk oktoberkväll i ett överbelamrat kök vid en sjö i Mölndal. Det var där och då det hände. Emot alla odds och trots upprepade tillsägelser blev Ashes & Fire till den kvällen. Det regnade. Någon hade glömt ugnen på.


Ingen var redo men nu är dom här! Ett härligt oväntat gäng som tar olika form varje gång de står på scen. Någon på en bar i en okänd stad beskrev dem en gång som Ryan Adams & Emmylou Harris konstiga skilsmässobarn med ena foten fastkilad i en Paul Simon potta. 


Dagen till ära bjuds på storband, countryns coolaste instrument och en oförglömlig show!

bottom of page